Historien og visjonen

Det startet med en drøm …

Det startet med en drøm Silje Brun hadde om å starte for seg selv, intensjonen ble satt om å starte et eget sted i Yoga og Pilates ånd, med et helhetlig fokus. Et mere intimt og personlig sted.

Et sted folk kunne finne ro, lande, puste, trene, samles, utvikle seg, gi slipp, bli møtt, og bare være.

Et tilholdssted, som man har lyst å være en del av og komme tilbake til, gang etter gang.

Et sted som både kropp, sinn og sjel ble ivaretatt.

Et sted for alle, alle som ønsker å ta vare på seg selv og øke sin bevissthet rundt trening, pust, egenomsorg og helse både for kropp, sinn og sjel.

En drøm ble til virkelighet og våren 2023 ble intensjonen manifestert og The Flow AS ble etablert.

The Flow eies av daglig leder Silje Brun, og deleiere Wenche Brun og Pia Brække Lislerud.

Vår visjon er å skape et sted med et bredt spekter av Pilates, Yoga og Movement klasser som både gir styrke og smidighet for kropp og sinn, men som også inneholder en holistisk tilnærming som er med på å skape en større bevissthet.

Det blir eventer og workshops i samme ånd og velvære massasje og energi behandlinger.

Navnet Flow kommer fra tanken om at vi trenger flyt i livet for å føle oss i harmoni med oss selv og  for å føle oss bra med oss selv. Flyt i pust, flyt i kropp, flyt i sinn, slipper opp for stagnasjon og spenninger, og gir flyt i energi og i livet generelt.

Ønsket er også å gi alle den lille spa følelsen med nydelig omgivelser, stemningsfulle garderober, infrarødvarme, dempet belysning, duften av eteriske oljer og stemningsfull musikk. Vi har gjort bevisste valg rundt interiør og materialer, øko vennlige og giftfrie yogamatter og utstyr fra Yogiraj og SatNam. Valget vårt har vært leverandører fra Scandinavia og lokalsamfunnet som er opptatt av å a vare på jorden og oss med mest mulig rene, økologiske og bevisste produkter.

Det skal føles godt å komme hit og vi ønsker kundene våre skal bli sett, føle seg ivaretatt og føle seg hjemme.

Vi ønsker dere varmt velkommen til Flow