Medlemsskap og priser

Vi tilbyr deg Yoga, Pilates og Movement klasser ukentlig gjennom hele året.

Hos oss finner du forskjellige abonnement, kurs og klippekorts løsninger, til alle våre Yoga, Pilates, matte, Pilates reformer og Movements klasser.

Det vil være klasser for forskjellige behov, ønsker og nivåer.

Med jevne mellomrom vil vi også holde fordypnings workshop og introduksjonsklasser både med våre lærere og gjeste lærere.

Flow har sin egen App du kan booke deg inn på ønskelige klasser hver eneste dag om du ønsker.

Du kan selv justere treningen din fra uke til uke om du trenger det, eller reservere plasser på kurs 31 dager fremover i tid.

Hos oss vil du bli nøye fulgt opp og med god veiledning av våre dyktige instruktører, de vil se deg og hjelpe deg der det trengs.

Velkommen til Flow, velkommen til oss!

Slik gjør du:

  1. Opprett bruker og last ned app
  2. Velg medlemskap/kurs/klippekort
  3. Nb! Du blir ikke belastet for mnd. trekk før oppstart
  4. Gå inn og book deg på ønskelig klasser
FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Vårt tilbud

Vårt tilbud

Hos oss finner du forskjellige abonnement, kurs og klippekorts løsninger, til alle våre klasser.

Det vil være klasser for forskjellige behov, ønsker og nivåer. Vi har også klasser med infrarødvarme som er merket Warm.

Med jevne mellomrom vil vi også holde fordypnings workshop og introduksjonsklasser både med våre lærere og gjestelærere.

Hos oss vil du bli nøye fulgt opp og med god veiledning av våre dyktige instruktører, de vil se deg og hjelpe deg med dine behov, så du får det best mulig hos oss.

Flow har sin egen App du kan booke deg inn på ønskelige klasser daglig, eller for en lengre periode. Du kan selv justere treningen din fra uke til uke om du trenger det, eller reservere plasser på kurs i 31 dager fremover i tid.

Når 31 dager er over, må du huske på å reservere plass for nye 31 dager. Her er det lurt å lage deg et system hvor du tar eierskap til din egen trening og følger med i appen.

Våre abonnement:

OneFlow

OneFlow er for deg som ønsker å trene en gang i uken. Du står fritt til å velge dag og klasse hver uke. Får du ikke mulighet til å trene en uke, kan du booke 2 klasser en annen uke. Klasser kan tas igjen innen 31 dager.

TwoFlow

TwoFlow er for deg som vil trene to ganger i uken. Du står fritt til å velge dag og klasse hver uke.  Får du ikke mulighet til å trene en uke, kan du booke 2 klasser en annen uke. Klasser kan tas igjen innen 31 dager.

FreeFlow

Freeflow er for de som ønsker å trene mer enn en gang i uken. Her kan du trene så mye du vil og benytte deg av alle klasser. Du kan booke deg inn på faste klasser 31 dager fremover eller flyte fritt fra uke til uke. FreeFlow får også tilgang til å booke seg inn på kurs uten ekstra kostnad, og 20% avslag på Workshop.

NB! Du kan endre dine klasser inntil 4 timer før klassen starter. Om du ikke gjør det mister du klassen din. Dette vil gjøre det mulig for de som står på venteliste å få plass.

For at vi alle skal kunne ha denne friheten og venteliste systemet skal fungere, blir det belastet et lite gebyr på ditt abonnement ved sen avmelding eller ikke oppmøte.

Abonnementer kan også fint fryses.

For mer informasjon se medlemsvilkår.