Movement

Gruppetimer med forskjellige bevegelsesformer gir flow i kropp og sjel

Consciousness is only possible through change; change is only possible through movement
– Aldous Huxley

Dance Bliss

Move and be moved. Body and soul in flow.

Inspirerende musikk fra forskjellige verdenshjørner i en trygg og kroppsvennlig time, hvor bevegelser flyter sammen med musikken og gjennom kroppen. 

I denne timen starter vi med en lang og god oppvarming og jobber videre i forskjellig tempo og intervaller, så kroppen blir skikkelig god og varm. Her hentes det momenter fra både dans, yoga og pilates. En time hvor en kan nyte gleden som kroppen opplever gjennom flyten av bevegelser og rytme. Det vil også handle om frigjørelse og pust.

Timen avsluttes alltid med meditasjon og avspenning med lydhealing.

Flow Barre

Flow Barre er en fusion klasse med dans, yoga og Pilates.

Timen er satt sammen av effektive øvelser som gir god styrke til hele kroppen. Det er ingen komplisert koreografi, men små sekvenser satt sammen etter inspirerende musikk. Klassen er både effektiv og morsom, og gir eleganse, styrke og smidighet.

Vi starter klassen på gulvet med øvelser som gir en god oppvarming for hele kroppen. Vi beveger oss videre til barre som er et kjent verktøy innen ballett. Øvelsene variere fra både rytmisk, statisk og dynamisk. Dette er gode øvelser for ben, sete, midje og rygg.

Vi avslutter siste del av klassen på matter med YogaDance (Yoga i Flow) og styrkeøvelser fra både dans og Pilates.

Åpent nivå

Dance Floor Barre

Denne timen starter med Barre hvor øvelsene holder et mer høyere teknisk nivå satt sammen i sekvenser.

Øvelsene er fra både ballett, moderne, Garuda, yoga og pilates. Teknikk, styrke og stretching satt sammen til inspirerende og effektive øvelser.

Timen forsetter med Matwork. Her er  øvelsene inspirert av både teknikk fra dans, yoga og pilates. 

Siste del av klassen er kombinasjoner fra Contemporary dance. Her skal en virkelig få føle Flow i kropp og sjel i store og intensive bevegelser.

Nivå 3

Slings in Motion

Kraft i fascia og indre letthet gir deg fordeler i livet.

Slings er et konsept som øker helsefremmende kvalitet i bindevevet vårt. Øvelser bidrar til en balansert kropp gjennom økt blodsirkulasjon, spenningsregulering, koordinasjon, spenst og bevegelighet. Klassen har stor innflytelse fra både yoga og Pilates, og også her er pust og rolige bevegelser med tilstedeværelse essensielt.

Klassen handler om å øke somatisk tillit til egen kropp, og få bedre smøring i både muskler og ledd. Vi kommer til å starte på slings “nybegynner” og gradvis utvikle oss fremover etter hvert som gruppen formes.

The body always leads us home … if we can simply learn to trust sensation and stay with it long enough for it to reveal appropriate action, movement, insight or feeling.

– Pat Ogden