Trivsel

For at vi alle skal ha en fin opplevelse på Flow, oppfordrer vi
alle til å vise hensyn til hverandre.

Vær mot andre som du ønsker andre skal være mot deg, er en fin tanke å ha med seg.

Vi ønske at alle hjelper oss å holde det ryddig rundt oss, tar hensyn i fellesarealene under pågående klasser så vi ikke forstyrrer klassene. Slå av mobiltelefonene i klassen eller ha på stille modus i klassene og når vi er i resten av lokalene. La oss ta en pause fra annet fokus, og la oss praktisere tilstedeværelse, så vi kan få et velfortjent avbrekk fra hverdagen.

Respekter at vi prøver å ta hensyn til miljøet. Tenk på små enkle ting som ikke å bruke mer varmvann i dusjene enn nødvendig og sorter ev. søppel i vår kildesortering i resepsjonen.

Møt opp i god tid før klassen begynner, for å logge deg inn på klassen du skal på, betale drop-in osv.,gå på toalett og for å skifte i tide. Det er alltid hyggelig for alle at vi kommer tidsnok og ikke minst for dere, og at vi gir oss tid til å lande litt før klassene.

Henvend dere til en av instruktørene om det skulle være noe.

 

Det anbefales å unngå å spise større måltider 2 timer før en yoga praksis. Og det kan også være godt i alle timene våre at man ikke spiser rett før klassen. Da får kroppen fokusert på praksisen/treningen og det føles mer behagelig enn med en full mage. Drikk gjerne vann før og etter, men prøv å unngå å drikke i yogatimene. Dette er for å holde varmen innvendig og for renselsen av selve praksisen.

Vær vennlig å si alltid fra til læreren før timen dersom du har skader eller andre plager som bør tas hensyn til, slik at vi kan passe på deg på best mulig måte. Under graviditet og menstruasjon (i yoga praksis) finnes det hensyn å ta, så gi beskjed om det.

Ha på deg lette, myke klær under timen slik at du kan bevege deg fritt, og ha med eget håndkle om du trenger det. Det finnes sprayflasker med matte rens ved mattene. Dette er vann blandet med desinfiserende eteriske oljer.

Vi anbefaler deg å skaffe deg din egen yogamatte – av hygieniske årsaker, men vi har matter til utlån hos oss også. Flott om de blir vasket etter bruk. Annet utstyr som bolster, ullmatter, klosser og bånd har vi også til utlån. Vær vennlig å legg ting tilbake slik du fant det.

Ta hensyn og lytt til din egen kropp og respekter dine begrensninger. Godta at din kropp og sinn vil oppføre seg ulikt fra dag til dag. Møt kroppen og det den trenger. Noen ganger er barnet (hvileposisjon) mer nødvendig å bruke enn andre. Husk at barnet alltid er deg for deg når du trenger det. Finn roen i din egen dype pust, og se om hovedfokuset ditt kan være hos deg selv, enn hos alle andre. Det er din praksis, din pust og din kropp. Vær hos den, vær god mot den og ta hensyn til den.

Hos oss er det rom for alle. Uansett form, alder og nivå. Men for at vi skal kunne ta godt vare på dere, er det fint dere forholder dere til nivåene, og at dere får en god grunn teknikk inn før dere flytter over til høyere nivåer. Det vil jevnlig være intro kurs med Yoga og Pilates apparatet Reformer. Ta en prat med oss om dere er usikre her.

Vi er takknemlig for at du er her. Gi oss beskjed om det er noe vi kan gjøre for at du skal få det enda bedre hos oss.

Varmt velkommen
til Flow