Reformer

Vi var først i Drammen med “reformer” timer.  Og har tilbudt dette på Attic tidligere i 13 år.

I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte.

Change happens through movement and movement heals. – Joseph Pilates

Reformer-apparatet

Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger til rette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform.

Våre gruppetimer på apparat består av apparater for 10 personer.

Reformer

Alle som er nye på Reformer-apparatene, må ha en introduksjon (privattime) i forkant av oppstart, eller vært med på et introduksjonkurs.

Reformer er delt inn i nivåer: 1, 2 og 3 og det er egne introduksjonsklasser med jevne mellomrom for deg som er helt ny til treningsformen

Reformer intro

Er et kurs over 2 ganger som er for dere som er helt nye til reformer og blir lært opp i apparatet og en innføring basic øvelsene og basic prinsippene på apparatet.

Reformer åpent

Dette er et åpent nivå, men utøver må som et minimum ha introduksjon med privattime.

Reformer 1

Dette er klasser for de som har gjennomført introduksjon eller privattimer hos oss, vært på nivå 1 klasser, eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere. Det er også mulig å delta på flere av Reformer klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.

Reformer 2

Dette er en litt øvet klasse, for de som har gått nivå 1 og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

Reformer 3

Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået.
Reformer Cardio
Dette er en litt øvet klasse, for de som har gått nivå 1 og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

When all your muscles are properly developed, you will, as a matter of course, perform your work with minimum effort and maximum pleasure.

– Joseph Pilates