Instruktørene våre

Hos oss vil du bli nøye fulgt opp og med god veiledning
av våre dyktige instruktører, de vil se deg og hjelpe deg der det trengs.

Silje Brun

Silje Brun er eier og daglig leder av Flow og har erfaring med undervisning i dans, og 20 års erfaring med å undervise yoga og Pilates. Hun har jobbet i over 25 år på Attic, og tok Yoga og Pilates med seg inn der, som etter hvert hadde sin egen avdeling med Yoga og Pilates i 12 år. Så kom ønsket om å etablere sitt eget sted og tiden var inne for inne for å starte for seg selv. Flow blir åpnet sommeren 2023.,

Gina Janzen

Gina har over 13 års undervisningserfaring fra treningsbransjen, med bakgrunn som personlig trener og massør, men har de siste 3 årene dypdykket mer i yogaens store verden. Dette med et ønske om å spre den samme gleden og roen hun fant med yoga som 15 åring frem til i dag. 

På veien har hun tatt Yin Yoga utdannelse med Ulrica Nordberg, barneyoga kurs med Daniel Gjerde, ungdomsyoga kurs fra Oslo Yoga, er sertifisert yogalærer fra Oslo Yoga sin 300t tverrfaglige grunnutdannelse, og tar nå 100t påbygning i Vinyasa Yoga med Pia Maria Kozlowski.

Hege Kristin Solbakken

Hege Kristin Solbakken har jobbet som instruktør siden 2010, hun har undervist for det meste sykkel, aerobic, løping og styrke på Moove. Hun tok sin første yogautfannelse i BodyArt i 2018 og har undervist i det siden 2019.

Etter det tok hun Yin Yoga lærer utdannelsen med Rebcca van Eck, yin yogalærer (115 timer) .

Begynte høsten 2023 med en fordypning i Ashtanga og yogafilosfi (200 timer) med Alexander Medin på Nøsen.
Hege Kristin er opptatt av å hjelpe eleven være til stede i seg selv og lytte innover. Hun elsker å undervise både dynamisk sterk yoga og rolig yin, og syntes det aller beste er når hun kan kombinere de to.

Hege Kristin underviser Yang Yin Yoga og er med å rullerer i helgene.

Lotte Smedberg Myhre

Lotte har praktisert ashtangayoga siden 2009. I 2015 tok hun sin Ashtanga Vinyasa Yoga lærerutdannelse ved Puro Yoga under Alexander Medin. Hun har hatt fire lengre praksisopphold under John Scott i India og har undervist yoga siden 2013. Utenom yogaen fullførte Lotte en utøvende og pedagogisk bachelorgrad i dans i 2011, med moderne og samtidsdans som hovedfag. Hun utdannet kunstformidler, og fra og med august startet hun på femte og siste år på en mastergrad i «Kunst i samfunnet».

Nina Olsen

Nina har 30-års erfaring som danser, pedagog og koreograf innen jazz, moderne og konkurransedans. Hun har i hovedsak erfaring fra Attic Dans og Scenekunst hvor hun har undervist i alle alderstrinn og i flere sjangre. Hun har også gjennom mange år vært danser i Attic sitt hovedkompani og senere i seniorkompaniet.

I tillegg har hun freelance med spennende oppdrag innen event- og musikkbransjen både som danser og koreograf.

Pia Brække Lislerud

Pia er medeier av Flow og har en livslang lidenskap for trening, med erfaring fra håndball, styrketrening og løping. Hun har blant annet løpt NYC Marathon.
 
Pia oppdaget gleden av reformer trening gjennom Silje på Attic. Og fant fort ut at hun ville lære mer om denne effektive og mer skånsomme treningsformen. Hun begynte sin utdanning denne høsten med Body Balance sin sertifisering hos Pilatespilotene.
 
Pia er engasjert i å bruke trening som et verktøy for en aktiv livsstil, som både styrker kroppen og sinnet. Hun gleder seg til å inspirere andre med sin lidenskap og kunnskap om reformer

Elin Sofie Carlsen

Elin Sofie ble ferdig utdannet ballettpedagog ved Nord Universitet i 2001. Hun jobbet i etterkant 3 år på fulltid som dansepedagog både på privat dansestudio, i kulturskolen, praktisk-estetisk lærerutdanning og videregående. I 2004 hadde hun et studieopphold i New York hvor hun ved siden av å ta ulike danseklasser, oppdaget pilates. Hun gjennomførte der et instruktørkurs i pilates ved The Kane School of Core Integration.

Wenche Brun

Wenche er gründer av Attic AS , et senter for dans og scenekunst, pilates og yoga.

Der har hun vært daglig leder og pedagog gjennom 35 år. Gjennom disse årene har Wenche bygget opp og skapt et av landets største senter innen denne formen.

Ved siden av har hun jobbet kontinuerlig med forestillinger, egne prosjekter og i samarbeid med ulike aktører. 

Camilla Fretheim

Camilla har jobbet som danselærer og turnlærer over flere år,  og ernærings rådgiver og teknikk coach for styrkeløft.

Camillas møte med yoga for 24 år siden ble ikke «kjærlighet ved første blikk». Hun er født med en skjevhet i ryggen og fikk beskjed om at hun ikke kunne sitte riktig. Ergo kom hun aldri til å mestre yoga slik det skulle utføres.

Etter et par år og ved en ved en tilfeldighet, havnet hun på en yogaklasse igjen. Læreren der mente at yoga var for alle, uansett kropp! Dette ble en øyeåpner og en forelskelse som ble å vare helt frem til i dag.

Charlotte Aksjøberg

Charlotte arbeider til daglig som pedagog, praksislærer og mentor i skolen. Hun oppdaget yoga og pilates for nærmere 15 år siden.
De senere årene har hun tatt Yin Yoga utdannelse med Maria Djoenne, Hvilende Yin Yoga lærerutdannelse ved Oslo Yoga og er sertifisert RYT 200 Hatha og Yin lærer. I tillegg er hun utdannet Yoga og Mindfullnesslærer for barn(YOBA).
Startet med barneyoga i 2022 og undervist i Yin Yoga siden 2023.

«For meg har alltid yogaen vært som et anker som hjelper meg å komme tilbake til meg selv. Fri for alle rollene i livet og gjøremålene hverdagen bringer. Ved hjelp av bevegelse, pust og tilstedeværelse finner jeg ett rom der jeg kommer tilbake – og hvor bare det å være – er bra nok.

Jeg er opptatt av å skape timer der du føler deg velkommen og bra nok akkurat slik du er. Med et fokus i timene på å kople pust, kropp og sinn sammen – på den måten lande i øyeblikkene og i deg selv».

Charlotte underviser Hatha Yoga og er med å rullerere i helgene.

Hedda Rivrud

Hedda er utdannet danser fra Spin Off forstudium i dans og Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), og har jobbet frilans som dansekunstner i syv år. Hun fullførte Praktisk pedagogisk-utdanning i scenekunst ved KHiO i 2019, og har siden hatt fokus på undervisning av dans fremfor selv å utøve scenisk. Hun har jobbet som dansepedagog i kulturskolen og private danseskoler, men jobber nå som dansepedagog ved danselinjen på Skien videregående skole.
 
Hedda startet sin sertifisering i Pilates reformer Body Balance hos Pilatespilotene, høsten 2023.
 
«Noe av det jeg setter pris på ved reformer er muligheten til å trene styrke, balanse og fleksibilitet på en skånsom og organisk måte for kroppen. Rammene rundt reformer gir ro til å kunne fokusere på og utfordre egen utførelse og presisjon. Finne flyt og rytme i bevegelsene, få kontakt med og bli bedre kjent med egen kropp, og bli oppmerksom pusten. Etter hver time går jeg hjem med følelsen av å ha gjort noe bra for både kropp og sinn. For meg er reformer like verdifullt som supplerende trening til annen fysisk aktivitet, som trening for å bli sterkere og mer bevisst i hverdagen generelt.»

Amund Feylling

Amund Feyling er utdannet innen klassisk yoga, en utdannelse på 3,5 år der han har fordypet meg i yogaens virkninger.

Han ønsker at de han underviser skal trives, og ønsker derfor å tilpasse undervisningen til hver enkelt så godt det lar seg gjøre. På samme måte som vi er forskjellige som mennesker er våre kropper og forskjellige. Amund vil gi rom for at de som kommer skal kunne få sin tid, en timeout fra det man ellers driver med og kun fokusere på seg selv.

Amund underviser Yoga menn.

Gosia Pianowska

Gosia har holdt på med bevegelse, moderne dans og bevegelses improvisasjon siden barndommen.

Hun ble kjent med yoga i 2004, siden det har hun deltatt flere ganger på intensive Ashtanga yoga kurs i India (Mysore) og praktiserte i mange år Iyengar-yoga i Polen.

I 2012 fullførte hun Body Balanced Pilates Mat I, II og Pilates senior. Deretter begynte hun å jobbe i et Pilates studio, der hun fikk en grundig opplæring i Pilates reformer i Peak Pilates-systemet.

Hun flyttet fra Polen til Norge i 2014 og har siden da jobbet i fitness bransjen, hovedsakelig på Sats Strømsø som personlig trener.

I tillegg driver hun sitt eget firma, Wise Body, der hun gir individuelle timer på Pilates reformer, trening for eldre og yin & yang yoga.

Som PT, jobber Gosia hovedsakelig med personer som sliter med en rekke helseproblemer som følge av stillesittende livsstil, høy kroppsvekt og smerter, men også med de som ønsker å bygge en sterkere kropp.

Rebecca Van Eck

Rebecca

Rebecca er yogalærer og heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell.

Undervisningsstilen hennes er påvirket av; bindevevsterapi og behandling har innflytelse fra ayurveda, tradisjonell kinesisk medisin, somatikk, tantrisk praksis og ikke minst fascia trening med Slings in Motion.

Rebecca er massesjeterapaut, PT, retreatholder og hovedlærer på Yin yogalærer utdannelsen på Kjernekraft i Oslo.

Rebecca er på reise første halvår av 2024, men kommer tilbake på høsten.

Kine

Kine jobber til daglig som jordmor og har vært Yogainstruktør i mange år. Er sertifisert RYT 300 TT.

I første møte med yoga for nærmere 20 år siden, oppdaget hun yogaen som et verktøy for å åpne døren til seg selv både fysisk og på et mentalt plan. Hun har bakgrunn i Ashtanga yoga og Vinyasa yoga som er dynamiske former for yoga med høy intensitet. Setter nå mer og mer pris på å dyrke ro sammen med det litt mer dynamiske, for å lettere finne balanse og å oppnå kontakt i en travel hverdag. Kine trekker dette inn i sine timer.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Silje Brun

Silje begynte sin Pilates reise i år 2000, og tok sin første sertifisering under Stott Pilates i 2005, etterfulgt med Reformer sertifisering i 2011. Hun har vært på mange workshops med Pilates i Norge og utlandet opp gjennom årene. Yoga har vært en del av livet til Silje i mange år og hun har praktisert ukentlig siden slutten av 90 tallet og tok sin første Yoga sertifisering I 2005.

Hun begynte med en 300 TT Ashtanga Yoga fordypning, etterfulgt av utallige retreats og workshops i Norge og utlandet. Som blant annet et Indiaopphold med Ashtanga Yoga og Iyengar Yoga, workshops/retreats med David Kiels, John Scott, Mark Robberts, Kia Naddermier, Ulrica Nordberg og Donna Farhi ect.

I 2009 tok hun sin friskvern-utdannelse på Axelsons Bodywork School med fordypning i anatomi, stressmestring, ernæring, svensk klassisk massasje, yoga og forebygging av helseproblemer. I 2012/2013 tok hun Ayurvedisk Yoga Massasje på Axelssons Bodywork School. I 2015 gjennomførte hun 1 års Ashtanga fordypning/instruktørutdannelse 200 TT, under Alexander Medin ved Puro i Oslo. 2017 tok hun en fordypning med Kia Naddermier i Paris. 2018 Yin en 100 TT Yin Yoga med med Braxton Rose, 2019 Holistisk Yoga med Anneli Mjøen, 2020 Yin Yoga level 1,2 og 3 med Ulrica Nordberg., 2021 Holistisk Yoga Terapi med Anneli Mjøen.

Hun har også stor interesse for holistisk livsstil, hvor hun også har brukt mye tid på flere kurs og utdannelser, i shamanisme, healing, eteriske oljer og pust/meditasjon. Hun holder selv kurs og workshops i eteriske oljer, yoga og selvutvikling både i eget studio og hos andre.
Silje tilbyr privattimer/konsultasjoner, yogamassasje og underviser i yoga og Pilates, samt at hun er daglig leder for Flow i Drammen.
Hennes klasser inneholder tilstedeværelse og varme, du vil føle deg sett og ivaretatt. Silje er opptatt av flyt i både kropp sinn og sjel og liker å binde ting sammen og tematiserer ofte klassene sine i flyt sekvenser, med filosofiske tema, bevisstgjøring og med innslag av en holistisk livsstil og eteriske oljer.

Silje underviser i Pilates, Vinyasa Yoga, Yoga Bliss, Yogsalates, Pilates apparatet Reformer, Yoga/Pilates etter fødsel og Yoga Spa og har Ayurvedisk Yoga massasje hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Gina Janzen

På veien har hun tatt Yin Yoga utdannelse med Ulrica Nordberg, barneyoga kurs med Daniel Gjerde, ungdomsyoga kurs fra Oslo Yoga, er sertifisert yogalærer fra Oslo Yoga sin 300t tverrfaglige grunnutdannelse, og tar nå 100t påbygning i Vinyasa Yoga med Pia Maria Kozlowski.

Gina har tatt nivå 1 og 2 med Body Balance sin Reformer sertifisering nå i sommer, og er nå også klar for å undervise i det.

Gina er genuint opptatt av hele mennesket. Det å tenke helhetlig og holistisk har gitt henne troen på en samling av kropp, sinn og sjel for å kunne bli den beste utgaven av seg selv. Det å ta godt vare på den fysiske kroppen, men like viktig; den emosjonelle og spirituelle delen av oss. Gina elsker den meditative tilstanden med den gode blandingen av pust, bevegelse og avspenning- enten det er i yogaens rolige, stille verden eller den mer flytende og dynamiske praksisen.

Hun underviser med en varme og letthet, med et stort fokus på å lande og få kontakt med kroppen. Det aller viktigste for Gina er å skape et trygt og imøtekommende yogarom hvor du finner din yoga og hva det betyr for deg.

Gina underviser i Yoga Teen, Reformer, Vinyasa Yoga, Slow Flow Yoga og er med på å rotering i helgene med Reformer, Yoga Spa og Yoga Flow. Samt at hun er også massasje terapeut her hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Lotte Smedberg Myhre

«For meg er bevegelse helt essensielt for å kunne eksistere. Fysisk bevegelse, mental bevegelse og sanselig bevegelse. Det å flytte seg – kropselig, emosjonelt og kunnskapsmessig – er en enorm drivkraft i alt arbeidet jeg gjør. I Ashtanga yoga øver vi oss på å smelte pust og bevegelse sammen slik at forflytningen kan bli ett hele. Yogaposisjonene er satt i en bestemt serie og pusten er satt i system opp i mot bevegelsene. Dette gjør praksisen forutsigbar, i teorien. Men så er vi bare mennesker da, med feil og mangler, også klusser vi det til for oss selv. Lar os drive av ambisjoner, press eller forventninger. Så oppdager man sakte men sikkert at det virkelig er gjennom øvelse at man kan finne roen i det vanskelige og utfordrende. Det er derfor jeg elsker Ashtanga Vinyasa Yoga. Hver gang jeg ruller ut den matta, enten praksisen blir kort eller lang, dedikerer jeg meg til kun dette. Å røre pust og bevegelse sammen, legge fra meg alt annet i livet og bare kjenne etter.»

Lotte skal undervise Ashtanga Yoga hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Nina Olsen

Hennes lidenskap for bevegelse og kroppskontroll har hun tatt med seg inn i pilatesuniverset og til reformer pilates apparatet. Nina har selv trent reformer pilates i 13 år og undervist i 5 år. Hun har gått i lære hos den anerkjente master pilates- og yogainstruktøren Ingvild Søreide.

“Noe av det fineste jeg vet med pilates, er opplevelsen av kroppskontroll gjennom balanse- og stabilitetstrening samtidig som konsentrasjon og presisjon gir meg ro og fokus i øvelsene”.

Som lærer er hun opptatt av å skape et rom med god atmosfære og fokus på at elevene skal trene i forhold til sin kropp og dagsform. Nina elsker å undervise og bringer med seg både energi, omsorg og humor inn i timene sine.

Nina skal undervise reformer pilates på torsdager og gleder seg til å møte våre elever og introdusere dette fantastiske apparatet og treningsfilosofien bak.

Nina underviser Pilates apparatet Reformer her hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Emilie Sjåvik

Hun har vært innom mange forskjellige yoga former som Hatha, Vinyasa, Yin, Jivamukti og hotyoga og tok sommeren 2018 sin Yoga Alliance sertifiserte RYT200 i Yogic Flow Arts med Duncan Wong.

Men det var da hun dykket ned i Ashtanga yogaens verden hun virkelig fant sin praksis.

Hun har deltatt på flere 1 ukers retreats med Kino McGregor og workshops med blant annet Lotta Zebsda. Hun praktiserer dedikert og har siden sommeren 2022 inkludert deler av 3.serien i sin praksis.

Hun har tidligere undervist Ashtanga på Attic, og underviser vinyasa yoga I bedrifter.

Høsten 2023 starter hun Sadhana Intensive Ashtanga teacher training hos Alexander Medin.

Emilie undervisser Asthanga Yoga her hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Elin Sofie Carlsen

Nysgjerrigheten rundt “body-mind” treningsformer har utviklet seg med årene. Hun tok først kortere instruktørkurs innenfor yoga og pilates og underviste i flere år ved et treningsstudio. Sommeren 2014 bestod hun YogaWorks Teacher Training, 200-timer, (RYT-200). Hun har de senere årene tatt flere sertifiseringer og videreutdannelser; Pilates matte-og reformersertifisering ved The Room, Yogalates Teacher Training ved Yogalates London, Vinyasa Yoga Teacher Training med Pia Maria Kozlowski ved Oslo Yoga og Yin teacher training ved Core Balance og Braxton Rose.

I både pilates- og yogaundervisningen legger Elin Sofie vekt på å skape et godt miljø hvor kundene trives og opplever variert, utfordrende og nærende trening for kropp og sjel. Tydelige anatomiske instrukser blir gitt underveis.

Elin Sofie underviser Pilates og Pilates apparatet , og er med på å rotering i helgene med Yoga Spa og Yoga Flow.

Elin Sofie skal undervise hos oss i Pilates og Reformer.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Wenche Brun

Drammen kommune har nå overtatt Attic AS, men hun fortsetter å jobbe for kulturen gjennom Kulturrådet i Drammen og omegn.

Som en av aksjonærene Flow og hennes datter i lederrollen, ser hun nå frem til å ha fokus på undervisning og behandlinger.

Dance Bliss er hennes eget konsept som hun tar med seg fra Attic og gleder seg også til å starte med nye konsepter innen nyhetene Dance Flow Barre og Flow Barre. Wenche er kjent som en pedagog som ser hver enkelt elev og holder en god energi i hver klasse som er nøye forberedt fra start til slutt.

I ferier og helger gjennom mange år har hun utdannet seg innen sjamanisme og healing både i det samiske og den indianske kulturen. Kursene foregikk i Norge og Sverige. Hun har også fullført DNE /de nye energier behandlings system( og har deltatt på flere intensive kurs i Medisinhjulet. Det er nå mulig å bestille energibehandlinger i eget behandlingsrom på Flow fra henne.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Camilla Fretheim

Etter et par år og ved en ved en tilfeldighet, havnet hun på en yogaklasse igjen. Læreren der mente at yoga var for alle, uansett kropp! Dette ble en øyeåpner og en forelskelse som ble å vare helt frem til i dag.

Camilla jobber i dag med helse og er utdannet medisinsk biontolog. Du vil høre om dette i klassene da organer og funksjoner blir snakket varmt om. Hun betegner selv klassen sin som et fysisk og praktisk møte med åndeligheten. Dette fordi hun mener at åndeligheten kommer som en bonus av å være i kontakt med pust og kropp og er like individuell som yogaen som blir utført.

Hun er sertifisert yoga lærer YTT 250 T i Hatha og Yin og har jobbet som yogalærer i 2,5 år.

Dette er en time for mestring uavhengig av kroppen som kommer, utgangspunkt eller skader. Yin er den ultimate motvekt til samfunnet vi lever i med stress, plikter og prestasjon.

Velkommen til en time der du er perfekt uansett, uten prestasjoner og uten å imponere andre enn deg selv.

Camilla skal undervise Yin Yoga hos oss.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Gosia

Gosia elsker å utvikle seg og utvide sine ferdigheter.
og har den siste tiden studert innen Hatha Yoga og Yin Yoga Teacher Training (200t) ved The Shala, samt Woman’s Coaching Spesialist og Trening innen Pre- & Postnatal ved Girls Gone Strong.»
Hun har gjort følgende:

Personal Trener ved Polish Academy of Sport and Culture
Rehab Trener ved AFPT
Pilates og Pilates Reformer Sertifisering (200t) ved Bogna Janik Forbes
Yin Yoga Lærer (200t) ved Yin Yoga Institute Oslo Indrestillhet
Yoga Nidra Lærer ved Indrestillhet
Barneyoga lærer ved ved Yoba yoga
Body Balance og Body Vive Instruktør ved Les Mills
Coaching, Fascia Medicine, Training & Pregnancy, Endurance ved Sats Academy
Trening under og etter graviditet, Endurance Trainer ved Save Education
Kostholdsveileder ved Sowinski Sport Nutrition
Massasjeterapeut (200t) ved Go Work Poland
Kraniosakralterapii ved Polsk Forening for Kranio-Sakral Terapi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Rebecca van eck

Rebecca har over 12 års fartstid i treningsbransjen, og har undervist i yoga siden 2017. Hun er også muskel/massasjeterapeut fra Instituttet for Helhetsmedisin


Erfaring:
▪️Personlig trener ved AFPT – 2016 ▪️Multistyle grunnutdannelse i yoga, Goa – 2016
▪️Yin yoga og TKM – Annushri – 2018, 
▪️Yin yoga, TKM under Annushri – Goa og Rishikesh – 2018
▪️Yin, hatha og vediske mantra og grunnleggende TKM – 2019,
▪️Yoga Nidra under Geetika Sharma (fra Bihar school of yoga) – 2019
▪️Holistisk yogaterapi ved Anneli Mjøen – 2020, 
▪️Vinyasa med embodiement og tantriske prinsipper – 2021
▪️Anatomi trains in Motion, 
 Slings in Motion 1,2,3 og bodyreading med Art of motion: fordypning i fascia og bindevevstrening, 
▪️Myofascial Release TT – Yoga Medicine og Tiffany Cruickshank, 
▪️BodyArt level 1
▪️Mantras and sacred chants training 

Rebecca underviser Slings in Motion og er med på rotering på Yoga Spa og Yoga Flow i helgene.

FLOW YOGA PILATES MOVEMENT

Kine

Kine jobber til daglig som jordmor og har vært Yogainstruktør i mange år. Er sertifisert RYT 300 TT.

I første møte med yoga for nærmere 20 år siden, oppdaget hun yogaen som et verktøy for å åpne døren til seg selv både fysisk og på et mentalt plan. Hun har bakgrunn i Ashtanga yoga og Vinyasa yoga som er dynamiske former for yoga med høy intensitet. Setter nå mer og mer pris på å dyrke ro sammen med det litt mer dynamiske, for å lettere finne balanse og å oppnå kontakt i en travel hverdag. Kine trekker dette inn i sine timer.

Kine skal undervise Yoga for gravide og Yoga Flow hos oss.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.